site logo

Drs. Lieve G.R.J. Opdenakker

AAA

Drs. Lieve G.R.J. Opdenakker

Radioloog

z.Laurentius Ziekenhuis Roermond

t.0475-382854

e.adm.radiologie@lzr.nl

Expertise

Ik heb mijn studie geneeskunde en ook mijn specialisatie in de radiologie gevolgd in het Universitair Ziekenhuis Leuven, campus Gasthuisberg. Aansluitend heb ik daar ook gewerkt als radioloog. Sinds 2000 werk ik in het Laurentius Ziekenhuis Roermond. Als radioloog met een brede algemene radiologiekennis houd ik me vooral bezig met radiologie van de borsten en buik, de neuroradiologie en radiologie bij kinderen.

Ik wil graag bijdragen aan een goede, snelle en patiëntvriendelijke diagnostiek met aandacht voor de patiënt. We bespreken iedere patiënt in een multidisciplinair team, waardoor we de meest optimale zorg kunnen leveren. We doen daarbij ons best de patiënten zoveel mogelijk service te bieden:  een prettige omgeving en zoveel mogelijk “one-stop diagnostiek” oftewel de onderzoeken achter elkaar op dezelfde dag uitvoeren. Het spreekt vanzelf dat dit gepaard gaat met begrijpelijke uitleg voor elk onderzoek en informatie over de eventuele nabehandeling.

In ons ziekenhuis ben ik lid van de kwaliteitscommissie. Daarnaast ben ik lid van de verenigingen van radiologie voor respectievelijk Nederland, België, Europa en Noord-Amerika, lid van de Europese vereniging van gastro-abdominale radiologie en lid van de sectie mammaradiologie, abdominale radiologie en kinderradiologie van de Nederlandse Vereniging voor Radiologie.

Login portal voor professionals