site logo

Drs. Jeroen Vincent

AAA

Drs. Jeroen Vincent

Hematoloog, Medisch oncoloog

z.Elkerliek Ziekenhuis

t.0492-595947

e.polikliniek4a@elkerliek.nl

Expertise

Sinds 2014 werk ik als internist hematoloog-oncoloog in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond. Ik ben in het Maastricht UMC+ opgeleid tot hematoloog en later ook tot medisch oncoloog. In de dagelijkse praktijk ben ik vooral bezig met de behandeling van mensen met kanker. Ik richt mij daarbij vooral op de behandeling van tumoren van het maag-darmkanaal, gynaecologische tumoren en prostaatkanker. Ik behandel ook de veel voorkomende tumorsoorten, zoals borstkanker.

Ik vind het belangrijk om de patiënt zolang dat mogelijk is zo dicht mogelijk bij huis, dus in het Elkerliek ziekenhuis, te behandelen. We willen in het Elkerliek ziekenhuis graag zorg van hoge kwaliteit leveren en hebben er daarom voor gekozen niet alles meer zelf te doen. Voor sommige behandelingen verwijzen we de patiënt door naar een ziekenhuis dat meer ervaren is in die behandelingen. Wat wij wel in het Elkerliek ziekenhuis doen, doen we ook heel goed. Van oudsher staat onze regio bekend om zijn goede overlegstructuur en we vinden het dan ook belangrijk om met alle betrokken specialisten goed samen te werken; zowel in ons eigen ziekenhuis als in de verschillende tumorwerkgroepen van  OncoZON. We besteden ook veel energie aan het contact met de huisartsen. We zien hen  als een onderdeel van het behandelteam.

Ik besteed veel tijd aan patiëntenzorg. Daarnaast probeer ik mee te doen aan wetenschappelijk onderzoek, zodat mijn patiënten al in een vroeg stadium kunnen profiteren van nieuwe ontwikkelingen. Ook ben ik graag bezig met het opleiden van co-assistenten en artsen in opleiding tot medisch specialist.

Login portal voor professionals