site logo

Dr. Simon S.W. Nienhuijs

AAA

Dr. Simon S.W. Nienhuijs

Chirurg

z.Catharina Ziekenhuis

t.040-23997155

Expertise

Sinds 2007 werk ik als chirurg in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. In het Catharina Ziekenhuis heb ik ook mijn specialisatie gastro-enterale en oncologische chirurgie gevolgd.

Ik ben een algemeen chirurg met speciale aandacht voor de bariatrische chirurgie (obesitaschirurgie), buikwandchirurgie. Ik ben dan ook voorzitter van de Nederlandse werkgroep Buikwandchirurgie. Ik ben de voortrekker geweest in de komst van het multidisciplinaire Obesitascentrum in het Catharina Ziekenhuis. In het Obesitascentrum zijn we gespecialiseerd in de (operatieve) behandeling van overgewicht.

Verder gaat mijn speciale aandacht uit naar de oncologische HIPEC-procedure. HIPEC staat voor Hypertherme Intra Peritoneale Chemotherapie.

Ik ben lid van diverse nationale en internationale vakverenigingen, zoals de Nederlandse Vereniging voor Gastro-Intestinale Chirurgie (NVGIC), de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH), de Nederlandse Vereniging voor Endoscopische Chirurgie (NVEC) en de European Association for Endoscopic Surgery (EAES).

Login portal voor professionals