site logo

Dr. Razvan L. Miclea

AAA

Dr. Razvan L. Miclea

Radioloog

z.Maastricht UMC+

In 2011 ben ik gepromoveerd en in 2016 heb ik mijn specialisatie tot radioloog afgerond in het Leids Universitair Medisch Centrum. Hierna heb ik als fellow abdominale radiologie in het Erasmus Universitair Medisch Centrum te Rotterdam gewerkt. Sinds mei 2017 werk ik als staflid op de afdeling Beeldvorming van het Maastricht UMC+.

Binnen de abdominale radiologie hebben de hepato-pancreatico-biliare en de urologische tumoren mijn bijzondere interesse. Daarnaast beoordeel ik thorax- en nucleaire radiologische onderzoeken. Andere belangrijke delen van mijn werk bestaan uit het voeren van multidisciplinair overleg, het herbeoordelen van onderzoeken van patiënten van elders (second opinion) en het opleiden van assistent-radiologen. Binnen het Maastricht UMC+ / Universiteit Maastricht doe ik tevens wetenschappelijk onderzoek naar lever, pancreas, prostaat en nier tumoren.

Ik ben lid van diverse nationale en internationale werkgroepen en verenigingen in mijn vakgebied, waaronder de Nederlandse Vereniging voor Radiologie (NVvR), de European Society of Gastrointestinal and Abdominal Radiology (ESGAR) en de European Society of Radiology (ESR).

Login portal voor professionals