site logo

Drs. M.L. Plaisier

AAA

Drs. M.L. Plaisier

Radioloog

z.Máxima Medisch Centrum

t.040 888 9000

Expertise

Ik heb  geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Mijn opleiding tot radioloog volgde ik in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Sinds 2001 werk ik in Máxima Medisch Centrum als radioloog. Ik houd mij in het bijzonder bezig met (non)vasculaire interventies, mammaradiologie en musculoskeletale radiologie.

De afdeling Radiologie vormt binnen Máxima Medisch Centrum een belangrijke schakel in de zorg voor mensen met kanker. Samen met de nucleair geneeskundigen zijn de radiologen verantwoordelijk voor de medische beeldvorming bij mensen met kanker. De patiënt staat centraal, waarbij onze basishouding servicegericht en ondersteunend is. Die servicegerichtheid komt onder andere tot uiting in ons streven de wachttijden zoveel mogelijk te minimaliseren, te zorgen dat de onderzoeken snel doorlopen kunnen worden en de behandelende artsen snel beschikken over de uitslagen daarvan.

De afdeling Radiologie beschikt over de meest moderne apparatuur, waarmee we alle facetten van de beeldvormende diagnostiek kunnen verrichten. De beelden die we maken, maken het onder meer mogelijk op minimaal invasieve wijze weefsel weg te nemen voor diagnostisch onderzoek door de patholoog en patiënten met levermetastasen te behandelen met percutane radiofrequente ablatie (het vernietigen van tumorweefsel met hoogfrequente radiogolven).

Uitvoer en beoordeling van onderzoeken, alsmede deelname aan diverse vormen van multidisciplinaire overleg (MDO), is in handen van radiologen met subspecialistische kennis. Waar nodig ondersteunt de afdeling Radiologie de wetenschappelijke onderzoeken bij patiënten die er gaande zijn in Máxima Medisch Centrum.

Login portal voor professionals