site logo

Dr. H. Wilmink

AAA

Dr. H. Wilmink

Plastisch chirurg

z.Máxima Medisch Centrum

t.040 888 8590

Expertise

Ik heb mijn opleiding plastische chirurgie gevolgd in het Radboudumc in Nijmegen. Sinds 1996 maak ik als plastisch chirurg deel uit van de maatschap plastische chirurgie Zuidoost-Brabant en werk ik in Màxima Medisch Centrum in Veldhoven. Ik houd mij vooral bezig met handchirurgie, borstreconstructies en  reconstructies in het gelaat na huidkanker als ook met diverse esthetische behandelingen waaronder buikwandcorrectie, ooglidcorrectie en facelift.

Ik werk in een groep van vijf plastisch chirurgen in een van de grote opleidingsziekenhuizen van Noord-Brabant. Deze groep verricht bijna alle zorg op het gebied van plastische, reconstructieve,  esthetische en handchirurgie. Wij werken daarbij nauw samen met de dermatologen als het gaat om ingrepen bij patiënten met huidkanker (melanoomcentrum), met de neurologen als het gaat om de behandeling van patiënten met perifere zenuwbeklemmingen en met de chirurgen als het gaat om het uitvoeren van borstreconstructies (borstcentrum). Ik ben daarnaast in het bijzonder geïnteresseerd in de correcties van littekens.

Via diverse nevenfuncties probeer ik actief bij te dragen aan het verder verbeteren van de oncologische zorg. Deze nevenactiviteiten omvatten onder andere een lidmaatschap bij de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (NVHC)Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC), Nederlandse Vereniging voor Reuma Chirurgie (NERASS) en Huidtumoren Commissie IKNL. Daarnaast ben ik visiteur van de commissie Kwaliteit van de NVPC.

Login portal voor professionals