site logo

Zuyderland

AAA
  • Postadres

    Postbus 5500
    6130 MB Sittard-Geelen

  • Bezoekersadres

    Dr. H. van der Hofplein 1
    6162 BG Sittard-Geelen

Algemeen telefoonnummer088 – 459 77 77

Zuyderland

Zuyderland komt voort uit Atrium Medisch Centrum Parkstad en Orbis Medisch en Zorgconcern Sittard-Geleen. Deze zorginstellingen zijn per 1 januari 2015 gefuseerd. De daadwerkelijke fusie vormde de start van een omvangrijk veranderingsproces.

Versteviging van de zorg

De optelsom van kwaliteiten van Atrium en Orbis zorgt voor versteviging van de zorg in Limburg. Nu en in de toekomst. Als opleidingsziekenhuis vinden wij kennisoverdracht van groot belang. We leren van elkaar en kiezen voor het beste van twee werelden. We investeren in verdere specialisatie en moderne medische apparatuur en lopen graag voorop bij innovaties in de zorg.

Regie over uw leven

Uiteraard staan onze gemotiveerde medewerkers in de ziekenhuizen, zorgcentra, revalidatie, jeugdgezondheidszorg, hospices, thuiszorg en huishoudelijke hulp elke dag voor u klaar. Ze helpen u om – zo veel als mogelijk – zelf de regie over uw leven te behouden. Oók als u onze zorg nodig hebt, bent ú degene die de regie voert.

Medische speerpunten
Zuyderland beschikt over specifieke expertise ten aanzien van oncologie, obesitas, mobiliteit en bewegen, neurocognitieve aandoeningen, medische zorg aan ouderen. Binnen elk van deze medische speerpunten bouwen we verder aan een zogenoemd ‘centre of excellence’: een centrum met unieke kennis en/of vaardigheden in Nederland. Bij medewerkers van Zuyderland bent u in vertrouwde handen, vanaf uw geboorte tot in uw laatste levensfase.

Ga naar Zuyderland website

Login portal voor professionals