site logo

Peter Veekmans

AAA

Peter Veekmans

Radioloog

z.SJG Weert

Expertise

Tijdens mijn opleiding aan de KUL (Katholieke Universiteit te Leuven, België) raakte ik al snel in de ban van borstkanker. Na mijn opleiding besloot ik gedurende een jaar een fellowship borstkanker te doen aan de KUL. Na dit fellowship ben ik nog een tweetal jaren supervisor geweest aan de KUL.

Momenteel ben ik radioloog in SJG Weert met het aandachtsgebied borstkanker (sinds 1993), screeningsradioloog (sinds 2005) en coördinerend radioloog (sinds 2012) bij het Bevolkingsonderzoek Borstkanker (Bevolkingsonderzoek Zuid te Maastricht). In 2013 heb ik in Wenen het European Diploma in Breast Imaging behaald. Ik ben lid van de Nederlands Vereniging voor Radiologie, de Belgische Vereniging voor Radiologie, de European Society of Breast Imaging en de Belgische Vereniging voor Senologie.

Het is mijn streven om patiënten met een vermoeden van borstkanker zo snel mogelijk uitsluitsel te geven. Als de diagnose bekend is, tracht ik de behandelaar zo volledig mogelijk te informeren, zodat patiënten de beste behandeling kunnen krijgen.

Login portal voor professionals