site logo

Monique M.C.J. Hanse

AAA

Monique M.C.J. Hanse

Neuroloog

z.Catharina Ziekenhuis

t.040 - 239 94 00

Expertise

Sinds 2006 werk ik in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven als algemeen neuroloog. Mijn opleiding tot neuroloog heb ik gevolgd in het Sint Elisabethziekenhuis te Tilburg, gevolgd door een fellowship neuro-oncologie in het Erasmus MC-locatie Daniel in Rotterdam.  Mijn aandachtsgebied is de neuro-oncologie, oftewel de zorg voor patiënten met een hersentumor of neurologische complicaties van kanker.

Verder ben ik werkzaam binnen het Catharina Kanker Instituut van het Catharina Ziekenhuis. Ook doe ik mee aan diverse nationale en internationale onderzoeken op het gebied van de neuro-oncologie. Ik houd me ook bezig met het opleiden van nieuwe specialisten: ik begeleid coassistenten en semi-artsen Neurologie.

Ik ben lid van diverse nationale en internationale wetenschappelijke verenigingen, zoals de Landelijke werkgroep Neuro-Oncologie (LWNO),  the Brain Tumour Group (BTG/EORTC),   European Association of Neuro-Oncology (EANO) , Society of Neuro-Oncology (SNO) en  Nederlandse Vereniging voor Neurologie (NVN).

Login portal voor professionals