site logo

Miriam Geene

AAA

Miriam Geene

Verpleegkundige

z.SJG Weert

t.0495-572270

e.mammapoli@sjgweert.nl

Expertise

Toen ik in 2005 mijn HBO-V diploma behaalde, ben ik vrij snel daarna gaan werken op de interne / oncologieafdeling van SJG Weert. Van hieruit heb ik de opleiding tot oncologieverpleegkundige afgerond. Acht jaar lang heb ik ruime ervaring opgedaan met de oncologische patiënt, van diagnostiek tot behandeling en palliatieve terminale zorg, waarvoor ik de cursus palliatieve zorg volgde bij Hogeschool Zuyd.

Nadat ik de opleiding Management in de zorg afgerond had, werkte ik 3 jaar als kwaliteitsverpleegkundige en teamleider binnen een andere organisatie. Omdat mijn hart ligt bij het verpleegkundige vak en de zorg voor patiënten, was ik heel blij toen ik begin 2016 weer aan de slag kon in SJG Weert. Nu ben ik werkzaam op de mammapoli waar ik patiënten met borstkanker begeleid tijdens de diagnose, behandeling en nazorg. Naast de verpleegkundige zorg wil ik mij graag verder ontwikkelen in het medisch gebied. Daarom ben ik gestart met de MANP-opleiding (Master Advanced Nursing Practice) aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

SJG Weert is een kleinschalig ziekenhuis met korte lijnen tussen de verschillende leden van het mammateam. Wij streven naar een optimale individuele behandeling voor iedere patiënt met borstkanker, zowel op medisch als op psychosociaal gebied. Indien we een deel van de diagnostiek of behandeling niet zelf uitvoeren, wordt er snel geschakeld met één van de partners in het netwerk, waaronder het Laurentius Ziekenhuis Roermond, Catharina Ziekenhuis Eindhoven en het Maastricht UMC+.

Login portal voor professionals