site logo

Marjo Kessels-Smeets

AAA

Marjo Kessels-Smeets

Verpleegkundige

z.VieCuri

t.077-3206359

e.marjosmeets@viecuri.nl

Na voltooiing van mijn studie tot verpleegkundige A in 1986, ben ik ongeveer 24 jaar werkzaam geweest op de chirurgische afdeling van het Viecuri Medisch Centrum in Venlo.   In 1990 heb ik me in Bunnik gespecialiseerd met een aanvullende opleiding tot mammacare-verpleegkundige. De mammapatiënt heeft in die jaren altijd mijn speciale aandacht gehad. Vanuit de chirurgische afdeling heb ik destijds al ruim 1 jaar op de mammapoli gewerkt. Sinds 2010 ben ik volledig als mammacare verpleegkundige werkzaam op de mammapoli /  oncologiecentrum.

Als mammacareverpleegkundige zie ik patiënten tijdens het eerste consult en ook samen met de chirurg bij vervolgconsulten en slechtnieuwsgesprekken. Ik ondersteun de patiënten en hun naasten tijdens het gehele traject; vanaf anamnese, tijdens behandeling en ook bij de nazorg. Daarom ben ik naast de behandelaar, een belangrijk aanspreekpunt voor de patiënt en zijn omgeving.

Mijn werk geeft mij veel voldoening door begeleiding van patiënten en naasten, in soms een moeilijke fase van hun leven die vaak veel impact heeft op lichamelijk als ook psychosociaal vlak.

Met ons mammateam willen wij goede zorg verlenen waarin de patiënt en haar omgeving centraal staat.

Op ons oncologie centrum begeleiden wij soms, naast de mammapatiënt, ook andere chirurg oncologische patiënten die onze ondersteuning nodig hebben.

Login portal voor professionals