site logo

Drs. Imre Celis

AAA

Drs. Imre Celis

Geriater

z.Laurentius Ziekenhuis Roermond

t.0475-38 27 02

Expertise

Na mijn opleiding geneeskunde in Utrecht ben ik de opleiding tot klinisch geriater gaan doen in het Rijnstate Arnhem en het Radboudumc te Nijmegen. In 2018 heb ik mijn opleiding tot geriater afgerond en sindsdien ben ik werkzaam in het Laurentius Ziekenhuis te Roermond.

Geriatrie is een vakgebied dat naar de gehele patiënt kijkt, zowel naar de lichamelijke problemen als naar bijvoorbeeld de functionele en psychische problemen. Het is vaak een puzzel om alle verschillende problemen te ontrafelen en tot een voor de patiënt beste oplossing te komen. Dat spreekt mij aan en vind ik een uitdaging.

Tijdens mijn opleiding tot klinisch geriater heb ik uit interesse een keuzestage palliatieve zorg in het Radboudumc gedaan en hiervoor ook de 8-daagse scholing palliatieve zorg voor medisch specialisten gevolgd. Als geriater zijn wij al gewend  ‘breed’ naar een patiënt te kijken waarbij ook zaken als advance care planning en palliatieve zorg aan bod komen. Dit heeft dan ook veel raakvlakken met het vakgebied ‘palliatieve zorg’. Ik vind het belangrijk dat er aandacht is voor goede palliatieve zorg en vind het fijn dat ik samen met 2 collega geriaters een bijdrage hieraan kan leveren door deelname aan het palliatief team van het Laurentius ziekenhuis.

Login portal voor professionals