site logo

Drs. Reggy Jaspers

AAA

Drs. Reggy Jaspers

MDL-arts

z.Laurentius Ziekenhuis Roermond

t.0475-382768

e.secr.mdl@lzr.nl

Expertise

De opleiding Geneeskunde heb ik gevolgd aan Universiteit Maastricht. Vervolgens heb ik mijn specialisatie tot maagdarmleverarts in het Maastricht UMC+ en Atrium MC in Heerlen doorlopen. Sinds januari 2014 ben ik werkzaam als maagdarmleverarts in het Laurentius ziekenhuis in Roermond met als speciale aandachtsgebieden Oncologie en Ziekte van Crohn/Colitis Ulcerosa.

Als maagdarmleverarts ben ik zeer nauw betrokken bij de diagnostiek, endoscopische behandeling en follow up van kanker gelokaliseerd in één van de spijsverteringsorganen (maag, darm, slokdarm, lever, alvleesklier). In een wekelijks multi-disciplinair overleg wordt in ons ziekenhuis het behandelplan van mensen waarbij kanker is geconstateerd met alle mogelijke behandelaars (oncoloog, chirurg, radiotherapeut, patholoog en radioloog) besproken. Vanuit mijn vakgroep MDL (Maag-Darm-Leverziekten) draag ik bij aan dit behandelplan.

De lijnen zijn kort in het Laurentius. Dit komt de besluitvaardigheid zeer ten goede en dat vind ik fijn werken. Deze manier van werken komt ook ten goede aan de kwaliteit van zorg voor onze patiënten. Een mooi voorbeeld is onze “fast track zorgstraat dikke darmkanker”. Zodra wij bij iemand dikke darmkanker constateren of vermoeden worden binnen 2 weken alle afspraken geregeld op het laboratorium, de radiologie afdeling, poli MDL en poli chirurgie. Iedereen is hier op ingesteld en werkt hier aan mee, zelfs als alle plekken al volgepland zijn wordt alsnog geregeld dat patiënten niet langer hoeven te wachten op de uitslag en het behandelplan. Hierin herken je de kracht van een ziekenhuis als de onze!

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Gastro-enterologie, de Nederlandse Vereniging voor Maagdarmleverartsen en de Nederlandse Vereniging van Hepatologie.

Login portal voor professionals