site logo

Drs. Raphaël Pasmans

AAA

Drs. Raphaël Pasmans

Neuroloog

z.Zuyderland

Expertise

Mijn opleiding tot neuroloog heb ik genoten in het Atrium Medisch Centrum Heerlen en sinds 2016 ben ik werkzaam als neuroloog binnen het Zuyderland Medisch Centrum. Tijdens mijn opleiding heb ik intern en ten dele in het Erasmus M.C. een verdiepingsstage binnen de neuro-oncologie doorlopen om zodoende de neuro-oncologie mijn specifieke aandachtsgebied te maken. De neuro-oncologie omvat tumoren van hersenen, ruggenmerg en zenuwen. Het kan gaan om primaire tumoren die hun oorsprong vinden in deze weefsels, of om secundaire tumoren (uitzaaiingen) van een andere tumor elders in het lichaam.

De neuro-oncologische zorg in het Zuyderland ziekenhuis wordt geleverd door een behandelteam van verschillende specialismen waarbij de patiënt centraal staat om zodoende kwalitatief de best mogelijke zorg op maat te leveren voor iedere individuele patiënt. In het patiëntencontact hecht ik waarde aan een persoonlijke benadering waarbij de patiënt betrokken wordt bij de besluitvorming om zodoende een passend behandelplan te formuleren waarbij er tevens aandacht is voor de familie.

Naast de patiëntenzorg binnen de neuro-oncologie ben ik algemeen neuroloog en draag ik bij aan de opleiding van coassistenten en arts-assistenten neurologie. Tevens ben ik lid van het dagelijks bestuur van de OncoZON werkgroep.

Login portal voor professionals