site logo

Drs. Peter J. den Haan

AAA

Drs. Peter J. den Haan

Medisch oncoloog

z.SJG Weert

t.0495-572626

e.PoliInterneGeneeskunde@sjgweert.nl

Expertise

Na mijn opleiding in Rotterdam en ruim twee jaar werken in de Daniel den Hoed Kliniek ben ik sinds 1996 gevestigd in SJG Weert als internist met als aandachtsgebieden oncologie en hematologie. Daar ben ik, tot 2014, 18 jaar voorzitter geweest van de oncologiecommissie. Momenteel ben ik bestuurslid van het regionale netwerk hematologie. In dit kader ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Hematologie, de Nederlandse Vereniging Medische Oncologie én van de moeder aller verenigingen, de Nederlandse Internisten Vereniging.

In het kleinschalige SJG Weert wordt de medische oncologie uitgevoerd door twee internisten, namelijk Natascha Peters en mijzelf, een mooie mix van vernieuwing en ervaring. Zodoende heeft iedere patiënt zijn eigen dokter of vaste vervanger, hetgeen voor veel patiënten een geruststellende gedachte is.

Iedere patiënt bespreken wij in het multidisciplinair team van het oncologisch netwerk, waarna we in samenspraak met de patiënt een behandelplan op maat samenstellen. Indien we een deel van de behandeling niet zelf uitvoeren, wordt er snel geschakeld naar één van de partners in het netwerk, waaronder het Catharina Ziekenhuis Eindhoven en het Maastricht UMC+.

We gaan voor genezing, maar als dat niet meer haalbaar is, zorgen we voor een zo lang én zo goed mogelijk leven, waarbij in overleg met patiënt en familie kwaliteit voorop staat. “We care for you”.

Login portal voor professionals