site logo

Dr. Jeroen Vogelaar

AAA

Dr. Jeroen Vogelaar

Chirurg

z.VieCuri

t.077 - 3205309

e.vco@viecuri.nl

Expertise

Na mijn opleiding tot chirurg in Leiden en Leiderdorp heb ik twee jaar in het Jeroen Bosch Ziekenhuis te ’s-Hertogenbosch gewerkt. Hier heb ik mij verder gespecialiseerd in de chirurgische oncologie (het verwijderen van kwaadaardige tumoren) en de laparoscopische chirurgie (het uitvoeren van kijkoperaties). Sinds 2012 werk ik in VieCuri Medisch Centrum met mammachirurgie (borstoperaties) en colorectale chirurgie (chirurgie van dikke darm en endeldarm) als voornaamste aandachtgebieden.

VieCuri Medisch Centrum participeert in verschillende oncologische studies waar ik vanuit de chirurgie ook mijn steentje aan bijdraag, onder andere de Encore-studie en verschillende studies naar kanker bij ouderen. Bij de ontwikkeling van Care Companion colorectaal ben ik ook betrokken geweest. Care Companion is een online zorgbegeleidingsprogramma voor mensen met kanker en hun zorgverleners.

Naast mijn werk als chirurg-oncoloog doe ik promotieonderzoek naar voorspellende factoren bij colorectaal carcinoom (verzamelnaam voor kanker in de dikke darm en endeldarm). Ik ben vicevoorzitter van de Oncologiebeleidscommissie binnen VieCuri. Daarnaast zit ik in de werkgroep Ouderenoncologie en de Programmacommissie GI-Symposium van IKNL Zuid.

Login portal voor professionals