site logo

Drs. Frank J.G. Vanhimbeeck

AAA

Drs. Frank J.G. Vanhimbeeck

Chirurg

z.SJG Weert

t.0495 – 57 22 75

Expertise

Ik ben opgeleid tot algemeen chirurg in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Na het afronden van mijn studie heb ik me in België 1,5 jaar verder gespecialiseerd in laproscopie. Een laproscopie is een zogenaamde kijkoperatie.

Sinds 1996 ben ik werkzaam in SJG Weert. De eerste 10 jaar in SJG Weert heb ik me intensief beziggehouden met mammachirurgie (borstkanker) en open maag-lever-darm chirurgie. Op oncologisch gebied ben ik betrokken geweest in de visitatieronden (officiële inspecties) van de borstkankerscreening in Limburgse ziekenhuizen en was ik bestuurslid van de oncologiecommissie. Momenteel maak ik deel uit van het laparoscopisch team colonchirurgie van SJG Weert.

Onze vakgroep werkt samen met de vakgroep Chirurgie in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven op het gebied van vaat-, bariatrische(obesitas) en hoogcomplexe oncologische zorg. Onze intentie is om elke patiënt binnen het verzorgingsgebied (regio Weert, Nederweert, Leudal en Cranendonck) op te vangen, een optimale diagnose te geven en binnen ons netwerk de beste behandeling aan te bieden.

Login portal voor professionals