site logo

Drs. Esther E.M. Schepers-van der Sterren

AAA

Drs. Esther E.M. Schepers-van der Sterren

Chirurg

z.St. Anna Ziekenhuis

t.040 – 286 48 39

e.secretariaat.chirurgie@st-anna.nl

Expertise

Na mijn studie Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam volgde ik de opleiding tot algemeen chirurg in het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMCU) en het Twenteborg Ziekenhuis te Almelo. Al snel ontwikkelde ik een bijzondere interesse in de oncologische chirurgie en besloot ik mij hierin verder te specialiseren in het laatste jaar van mijn opleiding in het UMCU. Ik ben sinds 2005 chirurg en heb eerst in het ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede gewerkt. Hier heb ik mij verder kunnen toeleggen op de oncologische chirurgie en de laparoscopische darmoperaties, onder andere ook via de LIMIS cursus in het Medisch Centrum Leeuwarden.

Sinds 2009 ben ik werkzaam in het St. Anna Ziekenhuis. Ik richt mij voornamelijk op de behandeling van borstkanker, darmkanker en huidkanker (melanoom). Wat ik voor mijn patiënten belangrijk vind, is dat zij snel weten waar zij aan toe zijn. Onderzoeken worden op een zo kort mogelijke termijn ingepland en liefst zo veel mogelijk op één dag. Daarna volgt een persoonlijke en per individu op maat gemaakte begeleiding, want geen patiënt en geen kanker is dezelfde. Ik hecht er veel waarde aan dat de zorg voor mijn patiënten goed, snel en persoonlijk is. Dit doe en kan ik niet alleen. In het St. Anna Ziekenhuis werk ik in een team van toegewijde artsen en gespecialiseerde verpleegkundigen die allen dit motto een warm hart toedragen.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde, de Nederlandse Vereniging voor Oncologische Chirurgie en de Nederlandse Vereniging voor Gastro-Intestinale Chirurgie. Ook ben ik actief lid van de oncologiecommissie St. Anna Ziekenhuis.

Login portal voor professionals