site logo

Dr. Yvonne Vissers

AAA

Dr. Yvonne Vissers

Chirurg

z.Zuyderland

t.088-4599719

Expertise

Sinds 2013 ben ik werkzaam als chirurg in Zuyderland Medisch Centrum. Ik werd opgeleid in het Maastricht UMC+ te Maastricht, het Orbis Medisch Centrum te Sittard en het Atrium Medisch Centrum te Heerlen tot algemeen chirurg met aandachtsgebieden chirurgische oncologie en longchirurgie. Mijn promotieonderzoek richtte zich op de aminozuurstofwisseling rondom operaties voor kanker.

Als chirurg-oncoloog heb ik me gespecialiseerd in de operatieve behandeling van borstkanker en melanomen. Bij deze operaties vinden we naast een effectieve kankerbehandeling ook het cosmetische aspect steeds belangrijker. Daarnaast is longchirurgie mijn aandachtsgebied, waarbij ik onder andere patiënten met longkanker opereer. Vaak kunnen we longtumoren verwijderen middels een kijkoperatie met maar een beperkt litteken, waardoor patiënten minder pijn hebben na de operatie en snel herstellen.

In Zuyderland ben ik voorzitter van het zorgpad borstkanker en vertegenwoordig ik Zuyderland binnen de werkgroep borstkanker van OncoZON. Daarnaast ben ik vast lid van de sollicitatiecommissie van  het medisch specialistisch bedrijf van Zuyderland Medisch centrum. Ik ben opleider chirurgische oncologie voor specialisten in opleiding tot chirurg-oncoloog in ons ziekenhuis en mentor van meerdere studenten geneeskunde.

Login portal voor professionals