site logo

Dr. Ulrich Lalji

AAA

Dr. Ulrich Lalji

Radioloog

z.Maastricht UMC+

t.043-3876400

e.poli.oncologiecentrum@mumc.nl

Expertise

Ik ben begonnen aan mijn opleiding tot radioloog in het Maastricht UMC+ in 2004. Sinds 2009 werk ik als radioloog  in het Maastricht UMC+.  Mijn aandachtsgebieden zijn thorax-, abdominale en mammadiagnostiek en dan met name de oncologie. Daarnaast houd ik me bezig met de niet-vasculaire oncologische interventies, zoals Radio-Frequente Ablaties (RFA) en Microgolf Ablaties (MW). Dit zijn manieren om bij bepaalde tumoren zonder operatie de afwijking te behandelen door de tumor te verwarmen. Ook behoort het beeld gestuurd afnemen van biopten  tot mijn expertiseveld.

Ik vind het belangrijk om samen met andere specialisten de beste zorg en behandeling voor een patiënt te vinden. Hiervoor is het van belang om de juiste beeldvorming te hebben die voor de behandeling of opvolging van een ziekte nodig zijn. Als radioloog zie ik het als mijn taak om dit te waarborgen.

Naast lid van de Nederlandse vereniging voor Radiologie (NVvR) ben ik lid van de European Society of Thoracic imaging, (ESTI), de European Society of  Breast Imaging (EUSOBI), de European Society of Gastrointestinal and Abdominal Radiology (ESGAR) en de  Radiological Society of North America (RSNA).

Login portal voor professionals