site logo

Dr. T.J.G. Gevers

AAA

Dr. T.J.G. Gevers

MDL-arts

z.Maastricht UMC+

t.043-3875100

e.poli.interne@mumc.nl

Expertise

Sinds 2021 ben ik werkzaam in het Maastricht UMC+ op de afdeling Maag-Darm-Leverziekten (MDL). In Nijmegen heb ik de studies Biomedische Wetenschappen en Geneeskunde afgerond aan de Radboud universiteit in Nijmegen en promoveerde in 2015 bij de afdeling MDL op het gebied van medicamenteuze behandeling van polycystische leverziekte onder begeleiding van Prof. dr. Drenth. Ik heb mijn opleiding tot MDL-arts gevolgd in het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem, het Radboudumc in Nijmegen en het Uniklinikum Aachen (Duitsland).

In het MUMC+ richt ik me specifiek op de begeleiding en behandeling van patiënten met chronische leverziekte (waaronder levercirrose) en leverkanker (Hepatocellulair carcinoom). In het MUMC+ werken we nauw samen met collega’s van de (interventie)radiologie, chirurgie, oncologie en onze collega’s in de regionale ziekenhuizen. Voor de behandeling van leverkanker zijn in ons centrum alle behandelingsmogelijkheden voor handen, zowel op het gebied van operatieve en radiologische technieken alswel behandelingen via de oncoloog. Tevens hebben we een nauwe samenwerking met Uniklinikum Aachen op het gebied van levertransplantatie, waardoor wij snel patiënten kunnen verwijzen mocht dit nodig zijn.

Wetenschappelijk gezien richt ik mij op behandeling van auto-immuun leverziekten (AIH, PBC en PSC) en kwaliteit van leven in chronische leverziekte.

Login portal voor professionals