site logo

Dr. Ronald K. Linskens

AAA

Dr. Ronald K. Linskens

MDL-arts

z.St. Anna Ziekenhuis

t.040 – 286 48 30

e.r.linskens@st-anna.nl

Expertise

Na mijn opleiding tot MDL-arts in het VUmc in Amsterdam heb ik in 2001 de overstap gemaakt naar het St. Anna Ziekenhuis te Geldrop. Ik heb me gespecialiseerd in de maag-, darm en leverziekten, met speciale belangstelling voor inflammatoire darmziekten (IBD) en colonscreening in het kader van colorectaal carcinoom ((endel)darmkanker) en poliepsurveillance. Mijn expertise ligt tevens bij de organisatorische kant van de gezondheidszorg. Ik ben jaren voorzitter van het Collectief van Medisch Specialisten in het ziekenhuis geweest en ben intensief betrokken bij de oprichting van het Medisch Specialistisch bedrijf (MSB) binnen het ziekenhuis.

Ik hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Met mijn functie wil ik graag bijdragen aan het leveren van goede medisch specialistische zorg voor onder meer patiënten met een colorectaal carcinoom.

Binnen de Nederlandse Vereniging voor Maag Darm en Leverartsen ben ik lid van de kwaliteitscommissie, waarbij ik jaarlijks meerdere klinieken visiteer om de kwaliteit van zorg te monitoren en daar waar nodig (samen met andere collega’s) te adviseren over mogelijke verbeteringen.

Login portal voor professionals