site logo

Dr. P.H.M. Reemst

AAA

Dr. P.H.M. Reemst

Chirurg

z.Máxima Medisch Centrum

t.040 888 8550

Expertise

Mijn opleiding tot algemeen chirurg heb ik gevolgd in het Deventer ziekenhuis en Radboudumc in Nijmegen. In 1995, meteen na mijn opleiding, ben ik gaan werken als chirurg in Máxima Medisch Centrum (destijds het Diaconessenhuis) in Eindhoven). Ik houd mij vooral bezig met  darmchirurgie, chirurgie bij kinderen, chirurgie bij borstkanker, (bij)schildklier- en parotis (speekselklier) chirurgie.

Daarnaast verricht ik in het kader van de regionale samenwerking met het Catharine Ziekenhuis in Eindhoven ook chirurgische ingrepen aan de alvleesklier. Bij al deze activiteiten is een goede multidisciplinaire samenwerking volgens de meest recente medisch en maatschappelijk aanvaarde inzichten uiteraard zeer belangrijk. Een deel van mijn werk speelt zich af buiten het eigen ziekenhuis en de eigen regio. Ik houd mij namelijk ook bezig met chirurgie in ontwikkelingslanden. Ik ga regelmatig naar Afrika en India om daar chirurgische ingrepen uit te voeren en kennis over te dragen

Ik ben lid van de Vereniging voor Oncologisch Chirurgie, Nederlandse Vereniging voor Heelkunde, Nederlandse Vereniging voor Kinderchirurgie, Nederlandse vereniging voor gastro-intestinale chirurgie, Nederlandse vereniging voor traumachirurgie, International Federation Rural Surgery (IFRS), Global Initiative on Essential and Emergency Surgical Care van de WHO (GIEESC) en Honorary fellow ARSI: Association of Rural Surgeons of India.

Login portal voor professionals