site logo

Dr P.C.M. Wouters- van Poppel

AAA

Dr P.C.M. Wouters- van Poppel

Internist

z.Máxima Medisch Centrum

t.040 888 63 00

Expertise

Na mijn opleiding geneeskunde aan de universiteit Maastricht ben ik in 2016 in het Jeroen Bosch Ziekenhuis begonnen aan mijn opleiding tot internist. Deze heb ik afgerond in het RadboudUMC waar ik ook mijn aandachtsgebied endocrinologie (hormoonziekten) en promotietraject heb afgerond.

Sinds 2015 ben ik werkzaam als internist-endocrinoloog in het Maxima Medisch Centrum. Ik houd mij bezig met de behandeling van diabetes, schildklierziekten, hypofyse aandoeningen en bijnier aandoeningen. Als endocrinoloog ben ik betrokken bij de behandeling van schildklierkanker, neuro endocriene tumoren en bijniertumoren. De behandeling van patiënten gebeurt door een team van verschillende artsen. Het is daarom belangrijk om goed samen te werken met andere specialisten in het MMC en in de regio. Met behulp van multidisciplinaire overleggen binnen het MMC en in de regio wordt zo een op maat gemaakte behandeling besproken.

Ik vind het belangrijk om in de behandeling van patiënten deze zo goed mogelijk te informeren over hun aandoening en de mogelijke vormen van behandeling. Uiteindelijk besluiten we samen wat voor de individuele patiënt de beste behandeling is.

Login portal voor professionals