site logo

Dr. Julien J.H.A. van Rappard

AAA

Dr. Julien J.H.A. van Rappard

Plastisch chirurg

z.Catharina Ziekenhuis

t.040 - 239 7120

Expertise

Geneeskunde studeerde ik aan de Universiteit van Amsterdam. Na mijn vooropleiding algemene chirurgie in het Atrium Ziekenhuis te Heerlen (tegenwoordig Zuyderland MC geheten), rondde ik mijn specialisatie tot plastisch chirurg af in het Academisch Ziekenhuis St. Radboud (nu het Radboudumc genoemd) in Nijmegen. In 1988 promoveerde ik aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Sinds 1990 werk ik als plastisch chirurg in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven.

Plastische chirurgie is een prachtig vak. Het is opgebouwd uit drie pijlers: handchirurgie, reconstructieve chirurgie en cosmetische chirurgie. Ik voer het vak in de volle breedte uit met een speciaal accent op de cosmetische chirurgie. Ik ben zeer gespecialiseerd in het uitvoeren van borstcorrecties. Door duidelijke informatie vooraf en een optimale medisch-technische uitvoering van de ingreep wil ik zo goed mogelijk aan verwachtingen van de cliënt voldoen. Alleen op die manier kan ik zijn of haar geluk vergroten.

Verder ben ik opleider voor arts-assistenten in opleiding tot plastisch chirurg. Ik ben lid van het Concilium Plastico Chirurgicum Neerlandicum (CPC), de Nederlandse Vereniging voor Plastisch Chirurgie (NVPC), de Nederlandse vereniging voor esthetische plastische chirurgie (NVEPC) en het Wereldcomité voor Tissue Expansion.

Login portal voor professionals