site logo

Dr. Linda van de Winkel

AAA

Dr. Linda van de Winkel

Internist - oncoloog

z.Anna Ziekenhuis

Expertise
Na verpleegkunde heb ik gezondheidswetenschappen (biologie en gezondheid) en geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. In het Atrium te Heerlen (tegenwoordig Zuyderland, locatie Heerlen) ben ik opgeleid tot internist, daarna heb ik mij gespecialiseerd tot internist-oncoloog in het MUMC+ te Maastricht.

Sinds 2015 werk ik als internist-oncoloog in het Anna Ziekenhuis te Geldrop, waar ik me naast de algemene interne geneeskunde vooral bezig houd met de behandeling van kanker (met name borstkanker, tumoren van het maag-darmkanaal, gynaecologische tumoren en prostaatkanker) Dit doe ik samen met een multidisciplinair team van professionals waarbij we samen het optimale behandelplan voor de patiënt bespreken.

Ik heb gekozen voor het Anna vanwege de korte overlegstructuren en het kleinschalige en warme karakter. We werken in een hecht en toegewijd team van professionals. Ondanks dat de oncologische zorg door continue ontwikkelingen steeds complexer wordt, kunnen we deze in het Anna optimaal blijven aanbieden doordeelname aan OncoZON en korte overleglijnen met het Catharina Ziekenhuis, waar ik in 2017 ook een periode werkzaam ben geweest.

Bijzondere neventaken en lidmaatschappen
Ik ben lid van de Nederlandse Internisten Vereniging (NIV), de Nederlandse Vereniging voor Medische Oncologie (NVMO) en de European Society for Medical Oncology (ESMO). Tevens ben ik lid van:

  • Voorzitter oncologiecommissie
  • Lid Regionale Oncologie Commissie OncoZON (Oncologisch Netwerk Zuidoost-Nederland)
  • Lid Dagelijks Bestuur OncoZON
  • Lid Tumorwerkgroep Mammacarcinoom en gynaecologische tumoren OncoZON

Login portal voor professionals